Hawkins 1983 - napokon belül nyílik új pályánk

Dobpergést kérünk!????

Íme legújabb pályánk: a Hawkins 1983!

Kemény munka árán, végre elkészültünk az új pályával, már zajlanak a tesztelések, hogy végre mindenki előtt nyitva legyünk és kipróbálhassátok. A tesztek azt mutatják, hogy egy nagyon izgalmas és látványos játékot sikerült összerakni, néhány utolsó simítás van már csak vissza.

Rengetegen érdeklődtetek telefonon és üzenetben is a nyitás időpontjáról, már csak tényleg néhány nap és nyitjuk a kapukat, hogy rátok zárhassuk Hawkins-ban is.????

Addig is olvassátok el a pálya történetét:

1983, Hawkins (Indiana, USA) Rejtélyes eltűnések és borzongató zajok zavarják a kisváros lakóinak mindennapi életét. Az éj leple alatt felbukkanó árnyak, a váratlan áramkimaradások, a megfejthetetlen neszek egyre jobban növelik a feszültséget, és a város lakói hamarosan rettegni kezdenek, ugyanis egy félelmetes lény kószál szabadon a kisvárosban működő laboratórium félresikerült kísérletének eredményeként megnyílt átjárón, ami egy sötét világba vezet…

Elég bátrak vagytok, hogy felfedjetek minden rejtélyt és megtaláljátok a kirakós összes darabkáját? A város sorsa a ti kezetekben van, írjátok át a történelmét, de legyetek elég gyorsak, mert az idő ellenetek dolgozik! És vigyázzatok: sosem tudhatjátok, mi rejtőzik a sötétségben…

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.